I detta inlägg vill vi inspirera er till att synas på internet och uttrycka er själva.

Att uttrycka sig själv och sina känslor är ett mänskligt behov man inte ska negligera. Vi är sociala flockdjur och mår som bäst när vi får uttrycka oss fritt. Självklart ska man inte bra sitta bakom en dator eller surfplatta och skriva, men det är ett bra sätt att nå ut med sina budskap och hitta likasinnade.

Alla borde synas på internet!

internet blev allmänt runt 1995

I mitten på 1990-talet hände något revolutionerande för mänskligheten, det var nämligen då som ”world wide web” introducerades för allmänheten. Det är idag 22 år sedan och nästintill alla människor i hela världen använder internet på ett eller annat sätt dagligen. Att inte ha en närvaro på internet efter så här lång tid anser vi vara ett misstag. För företag är det ett kardinalfel och kommer troligtvis leda till kraftigt minskade intäkter om man inte finns på internet.Men även som privatperson är det dumt att gå miste om alla möjligheter som finns online.

Vanliga sätt att synas online på

Det finns flera olika sätt att synas online på och vi tänkte ta upp deras för och nackdelar.

  • Gratis tjänster såsom Facebook, Instagram, twitter med mera. Fördelar: Det är gratis och enkelt att använda. Det är relativt lätt att connecta och nå ut till andra människor. Nackdelar: Du har ingen kontroll över plattformen. Teoretiskt kan den stängas ner och plötsligt är all din aktivitet som bortblåst.
  • Egen hemsida/blogg. Fördelar: Du har 100% kontroll över allt du skriver och gör, risken att du skulle bli ”nedstängd” är minimal. Nackdelar: Det kostar pengar och är svårt att nå ut till folk i början. Men senare när man blir ”bättre” är det faktiskt en fördel eftersom det inte finns några gränser i stort sett.

Vi rekommenderar definitivt alternativ 2, en egen hemsida blogg. Det enda du behöver köpa är ett domännamn och webbhotell hosting. Du köper det enklast genom samma företag. Du kan hitta bra tips och jämförelser här: bästawebbhotellen.nu

Att bli bra på att blogga kräver mycket tid och engagemang. Det är inte så lätt som det ser ut, tyvärr. Väldigt många som börjar blogga lägger ner efter någon månad eftersom de inte får några läsare. Men så länge du är fast bestämd att lyckas finns det inget som kan stoppa dig! Här är lite matnyttiga bloggtips: http://andreahedenstedt.se/2016/05/05/tips-en-battre-blogg/

Lycka till och kör hårt nu!